Συνεργατες QSS

Η ομάδα των συνεργατών μας, με πολυετή εμπειρία στο χώρο, διακρίνεται για τον επαγγελματισμό και την αποτελεσματικότητα της.

G.Keramidas Coaching, Consulting & Training

Η αφοσίωσή μας στην εξυπηρέτηση και μια ισχυρή ηθική προσέγγιση για την επίτευξη στόχων θέτει ισχυρά θεμέλια στο συντονισμό ατόμων, ομάδων και εταιρειών μέσω διαπιστευμένων συμβούλων για την ανάπτυξη και την επιτυχία.

P.S.T. Professional Security Training

Η P.S.T. καινοτομεί στον τομέα V.I.P. PROTECTION με τις Εκπαιδεύσεις Συνοδών Ασφαλείας S.M.A.R.T., αλλά και με το πρωτοποριακό πρόγραμμα SECURITY COACHING, σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο. Η P.S.T. και η Συμβουλευτική της ομάδα προστατεύει με εξειδικευμένες μελέτες και Σχέδια Ασφαλείας.

Water Actions

Water Actions

Η «Εταιρεία Θαλασσίων Δραστηριοτήτων και Θαλασσίων Επιστημονικών Ερευνών» µε τον διακριτικό τίτλο «Water Actions» είναι μία αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία με έδρα το Μοσχάτο.
Μεταξύ των σκοπών της εταιρείας είναι: Η εκπαίδευση σχετικά με τη ναυαγοσωστική, την παροχή πρώτων βοηθειών και τη θαλάσσια επιβίωση. Η εκπαίδευση αυτοδυτών, η εκμίσθωση καταδυτικού εξοπλισμού και εξοπλισμού θαλάσσιας επιβίωσης. Η παροχή οργανωμένης − καθοδηγούμενης κατάδυσης. Η οργάνωση ημερίδων, συνεδρίων και εκθέσεων με σκοπό τις εκπαιδεύσεις. Η διάδοση των αξιών του εθελοντισμού. Η συνεργασία με Δήμους και κυβερνητικούς κρατικούς οργανισμούς για την προώθηση κοινών προγραμμάτων στους παραπάνω τομείς με τελικό σκοπό την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος και τη διασφάλιση της ανθρώπινης ζωής στη θάλασσα.

WJJF

Το Όραμα του δικτύου μας είναι να δημιουργήσουμε καλύτερους πολίτες μέσα από την εκπαίδευση στο Ζου Ζίτσου. Είναι πιστεύω μας ότι οι «δύσκολοι» δρόμοι είναι αυτοί που οδηγούν σε όμορφα πεπρωμένα!

Γιατι Εμας

Διότι η εμπειρία των ιδρυτών, το ανθρώπινο δυναμικό και το δίκτυο των εξωτερικών συνεργατών είναι τέτοιο, που εγγυάται την υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών.

ΠΡΟΦΙΛ

Όραμα μας είναι να καθιερωθούμε ως η πιο ποιοτική και καινοτόμα εταιρία υπηρεσιών ασφαλείας στην Ελλάδα.

Περισσότερα

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Φυλάξεις, Υπηρεσίες Πύλης, Συστήματα ασφαλείας, Συνοδείες – VIP, Περιπολίες, Υπηρεσίες συνοδευτικής κάλυψης και επιτήρησης κ.α.

Περισσότερα

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας για υπηρεσίες φύλαξης της κατοικίας ή της επιχείρησής σας.

Περισσότερα